Aumone Media Controller on verkossa selaimella käytettävä laitteiden ohjausjärjestelmä. Järjestelmää käytetään tavallisella www – selaimella, ja päätelaitteena toimii mikä tahansa verkkoon liitetty kone, kuten esimerkiksi pc-, tablet-, tai pöytäkone. Koska Aumone Media Controller toimii verkossa, sitä voidaan käyttää väliaikaisesti toiselta laitteelta, jos päätelaite rikkoutuu. Järjestelmä on rakennettu standardikomponenteista, joten varaosien tai korvaavien komponenttien saaminen on turvattu pitkälle tulevaisuuteen. Standardikomponenttien ansiosta Aumonen hinnoittelu on myös erittäin kilpailukykyinen.

Hansa Ecuras Oy:n kanssa on mahdollista solmia myös huoltosopimus, jolloin he huolehtivat järjestelmän päivityksestä ja laitehuollosta.

Esimerkkinä Aumone kokoustilan ohjaajana

Aiemmin kokoustilan toimintahäiriön tapahtuessa tarvittiin huoltokäyntejä ja asian selvittämistä paikan päällä. Aumonen avulla tiedot järjestelmän käytöstä löytyy päätelaitteelta, josta voidaan paikantaa, missä vika tarkalleen ottaen on. Aumone myös ennakoi tulevia huoltoja, ja haluttaessa se lähettää viestin ylläpidosta vastaavalle taholle silloin, kun esimerkiksi videoprojektorin lamppu lähestyy elinkaarensa loppua. Aumonen avulla säästytään aikaa vieviltä selvityksiltä, huolletaan laitteita ajoissa ja kokoustila saadaan nopeasti takaisin käyttöön.

Tässä on vain yksi esimerkki siitä, mitä Aumonen avulla voidaan tehdä. Haluaisitko tietää, miten Aumonen avulla voidaan tehostaa juuri sinun organisaatiosi laitteiden hallintaa? Jätä yhteydenottopyyntö niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää Aumonesta!